I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, October 7, 2013

#1 Contest My Story, My Life - Mudahnya Mengemas Rumah!

-THIS IS STICKY POST FROM 7 SEPTEMBER to 7 OCTOBER 2013-


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera untuk semua.


Bersempena dengan birthday saya yang ke-30 pada hari ini 7 September 2013, (pertama kali menjejak 3 seriessssss u!), buat pertama kalinya saya menganjurkan satu contest yang amat ringkas dan mudah.


Hadiahnya adalah :



























2 buah buku bertajuk "Mudahnya Mengemas Rumah!" untuk 2 orang pemenang bertuah! ^_^


Syarat-syarat contest ini adalah :

1) Peserta perlu mempunyai alamat beralamat di Malaysia, untuk tujuan penghantaran hadiah. Tak kisahlah warganegara Malaysia ke, Singapura ke, Brunei ke, mana-mana ke, asalkan korang ada alamat di Malaysia, kira boleh join contest ni.

2) Sila follow blog www.mystorymory.com.

3) Up satu entry kreatif dan menarik tentang "Rumah Idamanku",  dan copy paste banner di atas.


4) Tinggalkan komen penyertaan di ruangan komen di bawah mengikut format berikut :
  • Nama
  • URL entry blog
  • E-mail 
5) Tarikh tutup contest pada 7 Oktober 2013 jam 11.59 pm.


Kriteria Pemilihan Pemenang (Cara Pengadilan)

1) 10 Oktober 2013 - Saya akan umumkan senarai peserta.

2) 14 Oktober 2013 - Saya akan umumkan 2 orang pemenang yang bertuah.


p/s : Sekiranya ada sebarang perubahan tarikh, akan saya maklumkan di blog.



Harap ramai-ramai boleh bagi sokongan untuk contest pertama saya ni ye! :)


Mari tengok isi kandungan buku yang sangat best ni :

Macam-macam teknik mengemas rumah

Tak tahu kemas rumah? Jangan risau dalam buku ni semuanya diajar.

Rumahku, Syurgaku.

14 comments:

Rinah said...

dah terlambat nak join. apa pun good luck buat semua peserta. untuk sis Uni, happy belated birthday :)

Rinah said...

komen sekali lagi, Rinah tersalah tengok tarikh tutup contest. 7 October rupanya. masih ada masa lagi ini. hrp2 kerajinan nak menaip entry datang.

Uni said...

Rinah, thanks for the wish. Contest baru mula la. Boleh join lagi ni. :)

Uni said...

Ye betul. Tarikh tutup 7 October nanti. So join ye? :)

Rinah said...

InsyaAllah sis :)

Riana said...

Assalamualaikum..wah..best ni contest ni..bole join..hee..nt yana up entry pasal rumah idaman..
yana jB area kampung melayu..keje kat CS tp selalu je ulang alik kota sbb asal org sana..uni keje n stay mana..kl nak cheesetart whatsapp je..0197613766..heee..yana bole hantar =)

Mazatul Azura Muhamad said...

Salam ziarah.. Wah bagus nie.. Insya-Allah.. nak join gak nanti..

Mazatul Azura Muhamad said...

Saya join ;)

http://mazatulazura.blogspot.com/2013/09/1-contest-my-story-my-life-mudahnya.html

JunAina said...

Rasa macam nak join sahaja...nanti nak taip entrilah.

Ayu Zan said...

saya join

nama : Ayu Zan
entri : http://ayuzan.blogspot.com/2013/09/rumah-idamanku.html
email : ayuzan@hotmail.com

Aisha Fauzi said...

Nama : Aisha Fauzi
URL entry : http://twinkleeestar.blogspot.com/2013/09/1-contest-my-story-my-life-mudahnya.html
Email : ilove.mumbling@gmail.com / kuku_malu13@yahoo.com ( dua-2 active )

Ibu Lala said...

X sempat la nak join. Rs can susah la jugak contestnye.

Singgah sini ye.

mawar berduri said...

macam best jer buku tu...huhu...harap2 rajin nak join...

Eca Dwinky Asha said...

ala..baru tahu pasal contest ne..klu x,nak join.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *