I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, August 20, 2013

Gambar Raya 2013

Selamat Hari Rayaaaaaaaaaaaaa!!!!!


Dah 13 Syawal baru nak ucapkan selamat hari raya ye? Hehehehe.. Jangan marah ye, saya ada je kat sini, tak ke mana-mana pun, cuma biasalah, sibuk dengan urusan seharian.


Amacam raya korang tahun ni? Seronok tak? Harap-harap seronoklah ye, sebagaimana seronoknya saya berhari raya di rumah mertua tahun ini, ditambah pula dengan kehadiran Nur Aimi Aqilah dalam keluarga kecil saya. ^_^


Ok ini dia gambar raya keluarga saya tahun ini. Alhamdulillah, terima kasih Ya Allah atas segala kurniaan-Mu.

Raya tahun keenam - diserikan dengan kehadiran Nur Aimi Aqilah.

4 comments:

izfanora said...

selamat hari raya.. cantik gambar.. sy pn xup lg cerita raya.. hihi..

btw, blog ni jd rujukan sy sejak sy sibuk menggoogle psl kelengkapan yg nak dibawa ke hospital. al-maklumlah, anak pertama.. mcm2 xtau.. :)

Uni said...

Terima kasih. Selamat Hari Raya.

Terima kasih jadikan blog saya sebagai rujukan. Kalau ada nak tanya apa-apa, isi je kat ruangan Ask Me kat bahagian bawah blog ni.

Rinah said...

selamat hari raya. cantik dah posing. tp abg dan adik tue mcm monyok je. kena paksa bgn awal ke? hehe

Uni said...

Hahaha. Haziq sekarang macam tu. Kalau disuruh amik gambar dan senyum, sepesen je muka dia. Tapi kalau amik gambar candid, baru nampak cantik cerianya Haziq tu.

Yang Aimi pulak, hari tu memang bad mood. Nangis jer. So itulah hasilnya pada gambar. Hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *