I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, August 28, 2013

Berapa CPUV Setakat Ini?

Saya mula-mula sekali dapat CPUV pada bulan Mac 2013. Punyalah seronok masa tu, Tuhan jer lah yang tau.


Hari ni rajin pulak nak mengira berapa sebenarnya CPUV yang saya dah dapat setakat ni - untuk blog My Story, My Life. Jom tengok sama-sama.


March 2013
#1 - March 2013
#2 - Women March 2013
#3 - Olay Big Bang
#4 - Libresse Salute Her IMV


April 2013
#5 - Sharp Workshop Part 2
#6 - Project Breeze Pop Pop
#7 - TM Mencari Ramli 2


May 2013
#8 - Women Channels


June 2013
#9 - Xaxis May
#10 - Kotex Fresh Liners


July 2013
#11 - Kanebo Kate SS Collection
#12 - Coke Ramadan 2013
#13 - Drypers Quality Story
#14 - Sunsilf CNF
#15 - Ford MCA Launch
#16 - KL Sogo Raya 2013 Online
#17 - Coke Ramadan 2013 (value)
#18 - Digi Prepaid Rider
#19 - Twisties Traxxobeats


August 2013
#20 - The Smurfs 2
#21 - Dove Samson D


Wowowowowowo!!! 21 CPUV setakat ini! Alhamdulillah, tercapai satu hasrat di hati. Walaupun earning untuk setiap CPUV ni ada yang biasa-biasa je, saya tetap bersyukur, sebab ini adalah salah satu pencapaian peribadi saya bila berblogging.


CPUV yang sedang running di blog ini

 Terima kasih Nuffnang dan pihak pengiklan! ^_^

4 comments:

Rinah said...

jarang2 check. kadang langsung tak check. earning masih sendu. mana tak? malas update blog katakan. mana nakn dapat audience banyak. hehe

Norhasniza Khalid said...

waaahh,, banyaknya cpuv akak.. :)

Uni Aqilah said...

Saya cek hari-hari. Hehehehe..

Uni Aqilah said...

Tapi CPUV As lagi champion.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *