I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, June 10, 2013

Testing Update Blog Guna Application Blogger from Play Store

Hai. Selamat tengahari. Da lunch ke belum? Saya belum lunch lagi, tengah mengepam ni.

Sekarang ni saya tengah update entry ni guna application blogger from play store. Setakat ni rase macam best.

Ari tu saya tak tau pasal adanye application ni. Bile testing update blog, kene sign in thru mozilla. Yang tak bestnye sebab takleh nak tekan enter pon. Jadi lah entry tu satu perenggan je.

Tapi bile update entry guna application blogger untuk mobile fon, rase best sbb ia mudah sesangat. Yang tak bestnye, skrin mobile saya ni kecik, macam tak puas gitu. Hihihi..

P/s : tetiba rasa nak buat tutorial tentang cara update blog bile guna mobile. ;-)

4 comments:

Rinah said...

update guna apps smartphone.. bestnya..
nanti dah ada smartphone pun nak try juga.. hehe

saira othman said...

Ya best cepat...tapi yang xbestnya xde side bar

Uni said...
This comment has been removed by the author.
mawar berduri said...

dah biasa guna pc dan laptop bila update entry guna fon len jer rasa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *