I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, June 4, 2013

Pemenang : Top Commentator bulan Mei 2013

Sori ye. Kali ni agak lambat sikit nak umumkan siapakah pemenang untuk bulan lepas.


Wow! Kita ada orang baru la. Rasanya sebelum ni belum pernah lagi dapat komen daripada saudari ni, tup-tup kali ni terus jadi pemenang Top Commentator. Tahniah kepadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa................


MAWAR BERDURI
(URL blog tak dapat dikesan)



Untuk Mawar Berduri, sila hantarkan details anda ke z.munirah@gmail.com. Saya perlukan nama penuh, alamat dan nombor telefon. Harap dapat emelkan kepada saya sebelum 7 Jun 2013 (Jumaat).


Nak tau lebih lanjut pasal segmen Top Commentator? Sila klik SINI

7 comments:

wawa syaida said...

tahniah mawar berduri :)

NinaAz said...

Tahniah mawar berduri ♥

mawar berduri said...

thanks..tak sangka pula..sori sebab menyusahkan tak tinggalkan link blog..

Rinah Sha said...

tahniah mawar berduri pemenang top commentator bulan mei blog mystorymory.com :)

Uni said...

Nasib baik saya dapat cari link blog awak. Kalau tak, hadiah tu pergi kepada pemenang no. 2. :)

mawar berduri said...

hehe..sorilah sis sebab menyusahkan..

mawar berduri said...

Sis..Hadiah dah sampai jer..tapi tak sempat nak update entry..ada masa saya akan update entry k..bzy sikitlah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *