I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, June 4, 2013

Mei 2013 : Total Unique Visitors dan Keyword Paling Hit

Alang-alang dah update entry pasal April 2013, apa kata kita teruskan dengan bulan Mei 2013 pulak. Jom jom jom!



Bulan Mei yang baru sahaja berlalu ni telah mencatatkan sebanyak 6607 total unique visitors dan 13,083 total page views. Peningkatan sebanyak 44% berbanding bulan April 2013.


Apa yang buat saya happy sangat kali ni ialah, total unique visitors ke blog saya untuk satu-satu hari dah jejak ke angka 200 dan 300++. Happynye!! Dengan itu saya nak ucapkan terima kasih banyak-banyak kat semua followers, silent readers dan juga mereka yang jumpa blog saya melalui enjin carian (google, yahoo, bing, etc.) Tanpa anda semua, siapalah saya. Tanpa anda semua yang membaca blog saya, maka akan jadilah saya sendiri tulis, saya sendiri baca, jadi total unique visitor hanyalah 1. Hahahaha...



Keyword paling hit tetap jugak pasal persiapan bersalin dan set bersalin. Saya bersyukur sebab entry saya pasal persiapan bersalin tu jadi rujukan untuk kebanyakan mommies to be. Alhamdulillah, gembira rasa hati apabila dapat menolong orang lain kan. In Shaa Allah, banyak lagi perkara yang akan saya kongsikan, dengan harapan ia akan memberi manfaat kepada anda semua. :)

4 comments:

Rinah Sha said...

wah, makin meningkat pengunjung unik.. Rinah maintain puluh je.. blm lg beratus.. :P

Uni said...

Senang je Rinah, update blog selalu, kongsikan informasi yang bermanfaat, gunakan keyword yang tepat in Shaa Allah naik trafik blog Rinah nanti. Good Luck!

saira othman said...

Eh best ah,huhu...kita pown xdapat nak maintain sebegini banyak..tengok la next2 hehe

mawar berduri said...

wah sentiasa kena maintain nie

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *