I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, June 4, 2013

April 2013 : Total Unique Visitors dan Keyword Paling Hit

Baru jap tadi saya tengok semula post list saya. Cek punye cek, baru terperasan yang saya dah tertinggal nak update pasal Total Unique Visitors dan Keyword Paling Hit bagi bulan April 2013. Haiyaaa....Macamana boleh terlupa pulak ni. Ok takpe takpe, membebel citer banyak tak guna, kita terus straight to the point ye.



Tu dia! Bulan April 2013 mencatatkan sebanyak 4584 total unique visitors dan 9383 total page views. Peningkatan sebanyak 31% kalau dibandingkan dengan bulan Mac yang lepas. Waaawiiii seronoknya saya! Bila tengok angka-angka tu, rasa macam usaha selama ni dah mula menunjukkan hasil.


Tapi yang pastinya, saya tak boleh cepat berpuas hati. Saya harus teruskan berblogging sebab ia memberi kepuasan maksima kepada saya apabila saya dapat meluahkan cerita saya di platform ni. Ada orang niat blogging sebab nak jana income, tapi saya pulak berblogging untuk capai kepuasan diri sendiri terlebih dahulu, lepas tu baru fikir nak jana income. Saya percaya bila kita buat sesuatu benda yang kita suka dan cinta, secara tak langsung ia akan menarik segala kelebihan-kelebihan yang lain, yang mana salah satunya ialah menjana pendapatan. Betul tak?


Untuk bulan ini, keyword paling hit masih sama iaitu persiapan bersalin dan set bersalin tanamera.


Betullah, bab bersalin ni mana ada cerita secara detail kat buku-buku atau majalah kan. Sebab apa yang diceritakan kat sana tu hanyalah fakta, yang tidak disertai dengan perasaan. Macam kat blog ni, saya cerita semua perasaan saya apabila melalui satu-satu perkara, agaknya sebab tulah keyword persiapan bersalin ni jadi keyword yang paling hits. Wallahualam... :)

4 comments:

Rinah Sha said...

kak Uni tulis lengkap.. senang kerja bagi org yg first time plus penuh dgn perasaan lg.. hehe

Uni said...

Hahaha...kadang-kadang blog ni jadi macam medan luahan perasaan pulak kan...

Rinah said...

Rinah suka je baca blog yang cerita2 luahan perasaan nie..

mawar berduri said...

lebih suka baca blog luahan perasaan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *