I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, May 27, 2013

Update Blog Guna Smartfon

helo helo!!! uii lamenye saya tak update blog. rindunye!!! banyak benda nak citer tau!! sekarang ni saya try update entry guna fon. feeling? kurang syok la.. lagi puas update guna laptop. ok stop sini dulu. jangan lupe follow blog saya ye. :-)

6 comments:

NinaAz said...

Nina kdg3 separuh taip kat smartfon pasti save. Sambung taip dlm laptop. Hihihi
Baru puas hati

Rinah said...

update guna laptop la klu smartfon tak best ;P
rindu plak baca coretan Uni..
baby Aimi sihat?

mawar berduri said...

mmg kurang best tapi boleh update blog dimana-mana ja

Uni said...

Rinah, saya pun rindu yang teramat sangat nak update blog. Rindu nak blogwalking ke blog kawan-kawan dan tinggalkan komen. Saya cuma sempat baca je dan tak sempat nak komen apa-apa. Huwaaa!!

Uni said...

betul tu.

Uni said...

Oh, gitu eh. Bagus jugak idea ni. Boleh cuba ni. Thanks Nina.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *