I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, April 15, 2013

Sape Nak Sampel Susu Gain Plus IQ?

Lai lai lai... Mari rapat, mari dekat.


Sapa sini nak sampel susu Gain Plus IQ? Sila angkat tangan!!


Saya ada 5 kotak sampel susu. Susu ni untuk anak-anak yang berumur 1 hingga 3 tahun.


Setiap kotak mengandungi :
  • 4 peket sampel susu. 1 peket susu untuk 1 kali penyediaan susu.
  • Pororo Learning Game Cards

Semua ni FREE je. 


Anda cuma perlu bayar duit minyak kete saya nak pegi pejabat pos dan juga duit untuk kos penghantaran. 


Siapa nak? Sila emel ke z.munirah@gmail.com dengan segera. :)


6 comments:

Rinah said...

Takde anak umur 1-3 tahun, kalau tak.. nak juga.. hehe

Uni said...

Ye, anak Rinah yang sulung tu, name Iful kan..dah sekolah kan...

Zaza Zafran 귀여운 said...

Erm,anak za minum dumex ja...

Uni said...

Dumex pun ok jugak, cuma anak saya je yang tak serasi dengan dumex.

anum hasri said...

emmm nak try gak... mmg sedang mencari susu yang sesuai...

Uni said...

Sori. dah habis dah.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *