I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, April 10, 2013

Mac 2013 : Total Unique Visitors dan Keyword Paling Hit



Bulan Mac 2013 mencatatkan sebanyak 3,497 total unique visitors dan 7,201 total page views. Sekali tengok rasa macam tak percaya je bulan lepas ade 3000 lebih unique visitors datang ke blog saya ni.


Total unique visitor dalam sehari pun dah melonjak. Dulu dalam sehari cuma ada 7-8 unique  visitor je, tapi sekarang ni paling banyak ada 150 unique visitor untuk satu hari. Saya rasa ini adalah satu pencapaian peribadi saya dalam dunia blogging ni. Mungkinlah tak sebanyak bloggers yang lain, tapi saya lebih suka banding dengan diri sendiri yang dulu, daripada bandingkan dengan bloggers yang lain.


Saya pun tertanya-tanya, apa yang sebenarnya orang cari kat blog saya ni? So ini dia keyword paling hit untuk bulan Mac 2013 :


Keyword paling hit ialah "persiapan bersalin" dan "set bersalin tanamera". Kiranya info pasal nak bersalin ni lah yang paling orang cari dan jumpa kat blog saya ni. 


Sebenarnya, banyak lagi info pasal bersalin dan set tanamera yang nak saya kongsikan. So teruskan setia bersama mystorymory.com. Kalau nak jadi follower, amatlah dialu-alukan. Terus saja klik button "Follow" kat atas blog ni ye. ^_^

2 comments:

Fiza Rahman said...

Wah...tinggi tu ☺☺

Uni said...

Rasenye Fiza punye statistik lagi tinggi dari saya kan Sebab Fiza rajin update blog, saya ni time ada mase je baru dapat update blog. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *