I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, April 12, 2013

ESP Double Layer

Rutin harian saya sebelum keluar rumah pergi kerja ialah, minum ESP yang dicampur horlicks. Itulah permulaan sarapan saya. Sampai ofis, saya terus pergi ke kantin untuk betul-betul sarapan (ade ke ayat betul-betul sarapan?) :)


Tapi kadang-kadang, kalau terbangun lambat, atau pagi tu sibuk dengan urusan lain sampai tak sempat minum ESP, saya akan bancuh ESP + horlicks tu dalam bekas minuman dan terus bawa ke ofis.


Tau-tau jelah kalau dah sampai ofis dan dah buat kerja, lupa pulak kat bancuhan ESP tu. Bila dah teringat nak minum, inilah rupanya :


ESP double layer

Mmm... dah jadi double layer la pulak... So saya terus shake kan botol tu, dan minum. Shedapppnyeee....


Botol purple kat sebelah tu menunjukkan balance air yang tinggal pada jam 9.50 am. Satu botol penuh ialah 1 liter. Mmmm... saya memang kuat minum air masak. :)

6 comments:

Fiza Rahman said...

Saya minum ESP slalu campur dalam milo ☺☺

Rinah said...

Rinah kalau kat opis minum air lebih 1 liter.. kadang bole sampai 4 liter.. untuk bagi susu banyak kan.. tapi minum banyak2 nie, tak best gak.. kena balik2 ke tandas.. hehe

aquagugurl said...

Kat opis saya pun ghajin minum air masak..tpi masaelahnye baper byk sya minum,byk kali le saya mengulang ke toilet.. :-)

Uni said...

Saya pernah cuba minum ESP campur dengan milo. Tapi, memang takleh lalu kat tekak ni. Hihihhi.. :)

Uni said...

4 liter kat ofis je? Wow, hebatnye! Saya paling banyak pun 2 liter je kat ofis. :)

Uni said...

Bagus tu. Itu salah satu cara toksin dikeluarkan daripada badan. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *