I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, April 22, 2013

Dah Dapat CPUV!!

Wah, tajuk tak agak-agak kan. Maafkan saya, untuk orang yang baru first time dapat CPUV (Cost-per-unique-visit) macam saya ni, dia punye excited tu lain macam!


Sebelum ni, bila saya baca blog orang lain yang cerita diorang dapat CPUV, saya pun tumpang happy, sambil tertanya-tanya bilalah CPUV ni nak me'landing' kat blog saya ni? Teringin juga nak merasa ape perasaannya bile dah dapat CPUV kan.


Haaa, sekali bila dah dapat, memang seronok dan happy sangat-sangat sampai rasa nak buat announcement ke satu dunia!. :)


Ini dia senarai CPUV yang sedang running (on-going) di blog saya.

Saya suka!!! :)

Saya ada beberapa blog, tapi maaf, saya belum bersedia nak bagitau nama blog saya yang lain tu. Jangan marah ye. :)


Terima kasih Nuffnang dan juga pihak pengiklan iaitu Kleenex, Olay, Libresse, Sharp, Maxis, Project Breeze dan TM yang telah memilih blog saya untuk menyiarkan iklan-iklan mereka. Saya sangat menghargai kepercayaan anda semua. :)



p/s : I love blogging... more and more! :)

5 comments:

Fiza Rahman said...

Berderet tu. Masyuk ☺☺

Uni said...

Hehehe...

wawa syaida said...

uni...boleh share tak cara untuk dapatkan CPUV ni...tak pernah ny dapat :D

Uni said...

Nak share ye? Rasenye saya ni amatur lagi, masih bertatih-tatih in blogging world. Apa pun In Shaa Allah, sedikit sebanyak apa yang saya tau saya akan kongsikan kat blog ni. :)

wawa syaida said...

thanks a lot uni :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *