I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, March 29, 2013

Semua Emel Sudah Dibalas

Marathon!!!


Tengahari ini saya luangkan masa untuk membalas SEMUA emel yang bertanyakan tentang Mak Aji. Masa saya dok menaip membalas emel tu, timbul juga rasa sebak di hati. Betapa ramainya di kalangan kita yang masih menunggu, masih berharap untuk merasai momen-momen indah hamil dan menjadi ibu. Saya berharap, dengan maklumat tentang Mak Aji yang saya berikan, dapat membantu rakan-rakan semua untuk terus berikhtiar dan berusaha untuk menimang cahaya mata.


Apapun, saya ingin pesan, janganlah sampai ada di antara kita yang bertaklid dan menganggap Mak Aji itu punya "kuasa superpower" untuk menjadikan kita hamil. Yang punya kuasa itu hanya Allah s.w.t. Kalau Dia izinkan kita untuk hamil dan menjadi ibu, maka kita akan jadi ibu, tapi jika sebaliknya, kita harus sabar dan terus berikhtiar.


Setakat jam 2.40 pm ni, saya dah balas semua emel. Tapi kalau ada lagi yang masih belum dapat reply daripada saya, tolong send e-mel anda semula ye?


p/s : Kalau ada sesiapa yang nak dapatkan maklumat tentang Mak Aji, please e-mail to me first and not the other way round ya?. :)

5 comments:

Anis Amizan said...

Salam muni...

Anis pn nk tanya psl mak aji gak ni please....

still menunggu muni reply email anis

tq,
anis

Uni said...

Hai Anis. Saya dah reply. Cek emel ye. :)

asmah_shaari said...

salam Uni,

Boleh tlg bg pada as detail tentang Mak Aji. As nak cuba. Manalah tau Allah bg rezeki...

asmah_shaari said...

Salam Uni,

boleh tolong emailkan pada as details tentang Mak Aji. As nak mencuba.

Uni said...

Salam Asmah. Asmah dah ada emel kat saya kan. Saya dah balas. Cek emel ye. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *