I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Thursday, March 21, 2013

Sabar Menanti Ye

'Curi' sedikit masa sekejap untuk update blog yang amat saya rindui...


Untuk pembaca blog ini yang telah emel kepada saya untuk mendapatkan nombor telefon Mak Aji (untuk tujuan urut untuk hamil), saya mohon maaf kerana lambat balas emel anda semua. Saya agak sibuk buat masa ini dengan urusan kerja dan juga keluarga. Kalau ada yang dah emel tapi masih belum dapat reply daripada saya lepas seminggu, saya harap anda dapat emel semula kepada saya, takut saya terlepas pandang emel anda. Tapi yang pastinya saya akan balas emel-emel anda semua. :)


Dan juga kepada my silent readers yang tak jemu-jemu bertanya khabar kepada saya melalui emel dan berharap saya kembali berblogging dengan aktif, terima kasih atas sokongan anda semua. Terharunye iols ada orang sudi baca blog iols yang tak seberapanya ini. Terharu ada orang yang sentiasa menantikan entry-entry terbaru setiap hari. Terharu sangat2. Sob...sob...


Sabar menanti ye kawan-kawanku.... Sayang korang semua... :)

8 comments:

IntaNBerliaN said...

mmg kita rasa terharu bila ada yg tertunggu2 nak baca entry kita kan :-)

SITI AZHAR said...

Assalamualaikum. Saya siti. Boleh tak nak dapatkan no telefon, makcik yg mengurut untuk hamil tu. Saya nak cuba, saya dah kahwin 2tahun tapi belum ada rezeki. Harap dapat emel kan no telefon pada emel saya zura260183@gmail.com. tq :)

Mummy Awatif said...

Seronok baca blog akak.sedey pun ada,saya pun nga preggy anak kedua,nga wat pesedian mcm akak bru lalui...;)

Uni said...

memang rasa terharu sangat..sob sob sob...

Uni said...

Waalaikumussalam.. Hai Siti (Saya pun Siti jugak...hehehe..) Awak emel kat saya dulu ye. z.munirah@gmail.com. c u! :)

Uni said...

Tahniah!! Persediaan mental n fizikal ibu yang paling penting. Semoga selamat semuanya ye.

Mummy Awatif said...

thanks akak...:)

Uni said...

sama2.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *