I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Thursday, February 28, 2013

Roadshow HUGGIES DRY PANTS - Tukarlah Untuk Lebih Senang Dipakai


Pengumuman untuk ibu-ibu dan bapak-bapak!! :)


Terkini ada satu roadshow best punya yang sedang berlangsung di Mydin USJ iaitu HUGGIES DRY PANTS - Tukarlah Untuk Lebih Senang Dipakai atau dalam bahasa Inggerisnya adalah "Change for Better Convenience". 


Kenapa anda harus pergi ke roadshow ini? Sebabnya kat sini anda akan dapat menyaksikan sendiri betapa pantas dan mudahnya untuk menukar lampin dengan Huggies Dry Pants. Tau-tau jelah kan, time kita nak ganti lampin anak yang sedang aktif, kadang-kadang kita pun sama naik merangkak dan berlari memecahkan lemak nak kejar anak pakai lampin. Tu belum campur lagi time nak lekatkan pelekat kat lampin tu. Macam saya sendiri, time nak lekatkan pelekat kat lampin, time tu lah Haziq boleh pusing kiri pusing kanan sampai ambil masa hanya untuk pakaikan lampin. Mesti anda ibu-ibu biasa sangat dengan situasi yang saya cakap ni kan. Hehehehe..



Jadinya, worry no more!! Dengan adanya Huggies Dry Pants ni, masalah pasti selesai! Hanya dengan 3 langkah iaitu Koyak, Salin, Lepas, kita sebagai ibu-ibu tak perlu lagi merangkak-rangkak atau berlari-lari mengejar anak untuk pakaikan lampin. Mula-mula, kita koyakkan kat bahagian tepi lampin seluar tu, pastu kita pakaikan lampin seluar yang baru, pastu lepas!! Lepaskan anak kita untuk pergi merangkak atau berlari dan bermain seperti biasa. Cuba tengok gambar kat bawah ni untuk lebih jelas.


Mudah kan! Jadinya, jom kita ramai-ramai pergi ke Roadshow Huggies Dry Pants - Tukarlah Untuk Lebih Senang Dipakai dan lihat sendiri betapa senangnya kerja kita bila nak pakaikan lampin anak selepas ini. Maklumat lanjut seperti di bawah :


Acara : 
Huggies Dry Pants - Tukarlah Untuk Lebih Senang Dipakai

Tarikh : 
25 Februari 2013 (Isnin) sehingga 3 Mac 2013 (Ahad)

Tempat :
Ruang Legar, Mydin USJ

Pengumuman Istimewa : 
Sesi Cabaran Tukar Lampin 30 Saat pada jam 10.30 pagi, 2.00 petang dan 8.00 malam. Apa yang anda perlu buat? Hanya tukarkan lampin Huggies Dry Pants si manja anda dalam masa 30 saat atau kurang untuk memenangi HADIAH MENARIK!!!

Aktiviti :
1) Hiburan untuk seisi keluarga dengan persembahan, promosi hebat, hadiah percuma, permainan, pertunjukan silap mata dan pelbagai aktiviti yang menarik.

2) Singgah di booth Huggies untuk mendapatkan sampel percuma Huggies Dry Pants dan rebut peluang untuk memenangi pelbagai hadiah.

3) Sesi Cabaran Tukar Lampin 30 saat Huggies Dry Pants di bahagian ruang legar Mydin USJ.

Acara Penutup : 
3 Mac 2013 (Ahad) dari jam 8.00 malam hingga 9.00 malam


Jangan lepaskan peluang bersama keluarga tersayang untuk menyertai acara ini yang penuh dengan keseronokan!!!



Mengenai Huggies Dry Pants

Huggies Dry Pants ialah pilihan yang mudah digunakan untuk bayi dan kanak-kanak yang aktif. Amat mudah untuk menukar lampin iaitu hanya dengan koyak, salin dan lepas! Peregang lembut di bahagian tepi lampin memberikan lebih keselesaan dan membantu menghalang kesan merah walaupun bayi anda sedang bergerak. Juga dilengkapi dengan sistem pengunci yang berupaya untuk menghalang kebocoran. Tambahan pula, Huggies adalah jenama lampin bayi pakai buang pertama di Malaysia yang terbukti secara klinikal dapat membantu menghalang ruang lampin.


Mengenai Huggies® 

Huggies® ialah salah satu jenama penjagaan bayi dan kanak-kanak terkemuka di Malaysia. Ia membekalkan pelbagai rangkaian lampin pakai buang dan lampin seluar kepada ibu dan bayi untuk membantu mengekalkan kulit yang sihat dan membuatkan bayi sentiasa gembira. 

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.huggies.com.my atau www.facebook.com/Huggies.Malaysia.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *