I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Saturday, January 12, 2013

Happy Birthday Suamiku Sayang

10 January 2013 yang lepas merupakan harijadi suami saya yang ke-??... (umur terpaksalah dirahsiakan ye...hehehe..). Tiada apa-apa persiapan yang saya lakukan, sebab saya hanya berada di rumah (mc due to false labour) dan tak larat nak keluar beli apa-apa.


Cuma pada malamnya, kami pergi ke kedai kek dan roti, sebab saya teringin sangat nak makan 2 jenis roti yang dijual di kedai tu. Sambil-sambil tu, saya cakap kat suami, pilihlah mana-mana kek yang dia suka, saya belanja untuk birthday dia, sebab tak sempat nak beli apa-apa hadiah kali ni.


Memula my hubby tu taknak, ala-ala malu-malu kucing gitu, last-last beli jugak kan. Hahahaha... Ini kek yang dipilihnya :

We love you... so much!!!

Tau tak sape yang paling excited nak potong kek ni? Bukan birthday boy ye, tapi anak kepada birthday boy iaitu Haziq lah. Tak sabar-sabar nak potong kek, siap nak pegang pisaulah, nak tiup lilinlah, nak nyanyi lah, nak posing lah...nak makan kek pun tak sabar-sabar sampai comot sume muka dan hidungnya..Hahahaha...


Di kesempatan ini, saya nak mengucapkan Selamat Harijadi untuk suami ku yang tersayang. Semoga dipanjangkan umur dalam iman, diberi kesihatan yang baik dan dilimpahruahkan lagi rezeki. Semoga sentiasa menjadi suami dan bapa yang baik untuk kami semua yang menyayangimu setiap masa. (Sebenarnya panjang lagi ucapan ni, tapi untuk edisi di blog, terpaksa lah cut sikit, malu lah saya nak tulis detail-detail...hehehhe..)


Happy Birthday my dear husband... Abg, I love you so much.... :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *