I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, December 21, 2012

Tertidur Dalam Walker

Segmen kenang kembali. Masa ni Haziq umur 1 tahun 2 bulan. Dah pandai berjalan, tapi kadang-kadang letak dalam walker untuk kasi Haziq rehat. Saya tak sedar bila Haziq tertidur dalam walker ni, tengok-tengok je dah tertidur, cian anak Mama sorang ni. Terus saya angkat Haziq dan baringkan kat tilam.

My baby, always be my baby...

2 comments:

fifi tiez said...

sedih tengok baby makin besar kan?rindu nk peluk2,dukung diaorg,gomol2..hehe..

Uni said...

ye, masih rasa lagi baby dalam pangkuan, kat riba, kecil je. sekarang kalau baring kat riba, baby dah besar dah. Kaki pun dah panjang. oh i miss that moment so much! bila dah rindu sangat, saya baringkan Haziq kat riba, peluk cium dia macam masa dia baby dulu. and guess what, dia suka Mama nye buat macam tu kat dia... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *