I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Thursday, December 27, 2012

Planner Baru

Kalau dah namanye Pink Lover, haruslah beli juga planner yang warna pink, walaupun dah beli planner yang lebih kurang sama, cuma kalernya je tak berapa nak cun.


Mula-mula fikir macam membazir je nak beli planner lagi, tapi saya memang tak boleh tahan tengok planner pinky ni. Jadi planner coklat tu saya akan guna sebagai desk planner kat ofis jelah. Lagipun, dah merata cari desk planner tapi langsung takde jual kali ni.


Kenapa saya suka sangat planner ni? Pertamanya, jenis ada spiral ni lah yang saya cari. Pastu harganya RM10.90 je, lepas dah diskaun 20%, lagilah murah. So memang tak tunggu lagi, terus rembat satu. Baru rasa lebih bersemangat nak melangkah ke tahun baru, tak gitu? Hahahaha...


My new 2013 planner. Love it so much!

4 comments:

fifi tiez said...

sy nak kena ada planner gak pasni.almaklumlah,dah pelupa macam apa.sume benda kena catat pasni..

Ayumi Comot said...

calendar 2013 Popular tu, ayu pun dapat...suke hati,hihi^^

Uni said...

ye betol. lagi2 bila dah jadi mommy, lagi banyak benda yang kite kene igt. jadi itulah gunanya planner, beli yang kecik pun jadilah, asalkan boleh masuk dalam handbeg dan tak berat sgt.

Uni said...

tapi mulanya cashier tu takde bagi pun, saya mintak baru dia bagi.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *