I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Sunday, December 30, 2012

Beli Set Bersalin Tanamera (Loose Pack)

Dalam entry sebelum ni, saya ada cerita yang saya beli complete set bersalin Tanamera kan?

Tapi pada kawan-kawan yang berminat nak beli produk Tanamera tapi taknak beli sampai 1 set, boleh juga secara berasingan (loose).

Daripada 11 barang, ada 7 barang yang boleh dibeli berasingan iaitu :
  • Virgin Coconut Oil (VCO) - RM34.00
  • Brown Formulation Body Soap - RM15.00
  • Boreh Body Scrub - RM46 (6 peket)
  • Herbal Bath - RM26.50 (12 peket)
  • Feminine Herbal Wash - RM26.50 (12 peket)
  • Herbal Massage Oil - RM33.00
  • Lavender Floral Water - RM36.00
  • Bengkung - RM50.00

Syarat pembelian : 
Mesti beli minimum RM100 dan perlu bayar harga pos RM15 (Semenanjung Malaysia) atau RM30 (Sabah / Sarawak).


3 barang ni pula memang Tanamera's signature agaknya sebab tu tak dijual berasingan. Kalau nak jugak 3 barang ni, kena beli 1 set lah nampaknya.
  • Herbal Tea
  • Calming Paste (Pilis)
  • Firming Paste (Tapel)

Kesemua maklumat ni saya perolehi daripada bahagian Customer Service Tanamera pada 9 November 2012. 

5 comments:

hasanah ahmad said...

Terima kasih atas entri yang menarik. Saya pun bercadang nak beli loose utk set bersalin tanamera.

Hasanah,
imnah03.blogspot.com

Uni_HAZ said...

Moga entry ini memudahkan urusan anda. All the best!

nurul izzati Zakaria said...

salam ada link kat mne nak beli loose utk set bersalin tanamera ni?

Uni_Aqilah said...

Hai Nurul Izzati. Boleh beli kat official website Tanamera.

sha said...

salam, kepada sesiapa berminat boleh membeli loose pack Tanamera dari saya di Facebook : CHARMSandCOLORS :)

tiada minimum pembelian dan poslaju hanya RM6 (smnjg)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *