I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Saturday, December 29, 2012

Akan Merindui Saat Ini

Oleh kerana saya dulu boleh dikatakan agak susah nak 'lekat', maka tak pernah terlintas di hati saya  selepas itu yang saya akan hamil lagi kali kedua dengan cara semulajadi, tanpa ubat, tanpa suntikan dan tanpa sebarang rawatan.


Setelah hampir 8 bulan mencuba, alhamdulillah saya disahkan hamil lagi dan kini dah di minggu 38 pun. Sedang menghitung hari untuk melahirkan anak yang saya kandung dan bawa ke sana ke mari selama ini.

This is me! :)

Dan selepas melahirkannya, pasti hidup saya akan berubah, berapa darjah tu tak pastilah, tapi dengan title "A wife & mother to 2 kids", pastinya ia jauh berbeza dengan kehidupan saya sekarang ni. Life would be much busier, but true enough, I'm looking forward to it. ^_^


Dan selepas melahirkannya juga, saya pasti akan merindui saat-saat anak-anak saya aktif bergerak di dalam rahim saya, pasti akan merindui saat bergelar wanita hamil, rindu dengan perut yang membesar, rindu dengan morning sickness dan segala macam sakit kaki, sakit itu dan sakit ini.


Saya akan sentiasa merindui saat ini...

Sekali tengok macam rupa Guru Besar lah pulak. Hahahaha...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *