I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Sunday, November 18, 2012

Zikir Terapi Diri Hafiz Hamidun



Ari tu teringin nak sleeve case,  sekarang teringin nak CD Zikir Terapi Diri Hafiz Hamidun pulak. Haihhh... ibu mengandung kali ni banyak sungguh keinginan materialnya. ^_^

Pertama kali dengar zikir La Hawla Wala kat radio ERA (kalau tak silapla). Masa tu saya baru lepas balik kerja on the way nak pegi amik Haziq kat babysitter.

Bila dengar je zikir ni, automatik terus hilang rasa penat bekerja dan rasa tenang, tenang yang amat sangat. Kepala pun rasa ringan je. Bila lama kelamaan dengar, bergenang air mata.

Masa tu saya tak tau sapa punya suara yang lunak merdu ni. Google punye google, barulah saya tau rupanya zikir tu alunan suara Hafiz Hamidun. Saya terus bukak Youtube dan search zikir-zikirnya yang lain, aduh, memang semuanya best! Sangat menenangkan dan mendamaikan jiwa.


 Source : HERE


Ini list zikir dalam CD ni :

1. Hafiz Hamidun - Astaghfirullah (3:33)

2. Hafiz Hamidun - La Ilaha Illallah (3:33)


3. Hafiz Hamidun - Subhanallah (3:30)


4. Hafiz Hamidun - Taubatan Nasuha (3:20)


5. Hafiz Hamidun - Hasbi Rabbi (2:59)


6. Hafiz Hamidun - La Hawla Wa La (4:36)


7. Hafiz Hamidun - Alhamdulillah (3:28)


8. Hafiz Hamidun - Ya Zaljala (3:54)


9. Hafiz Hamidun - Ya Latif (3:16)


10. Hafiz Hamidun - Allah (3:36)


11. Hafiz Hamidun - Lawkana Bainana (3:11)



Nanti nak ajak my hubby pergi belilah. Harganya RM19.90 je. ^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *