I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Sunday, November 11, 2012

Sibuk Nak Pakai Selipar Mama

Selipar pinky ni dibeli sebagai persediaan masa saya berpantang nanti.

Tapi, disebabkan Haziq selalu tengok saya pakai selipar ni (sekarang pun dah start pakai), dia pun nak pakai selipar ni jugak.

Dan inilah hasilnya....

Kaki Haziq yang comel

Cute je tengok kaki anak Mama ni

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *