I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, November 9, 2012

Nak Sleeve Case Lah Pulak

Banyaknya benda yang saya nak sekarang ni. Apsal ye? Nafsu je ni kot.. ^_^

Sleeve case untuk laptop saya saiz 14 inch.
Saya nak simpan laptop dalam sleeve case ni before masukkan dalam laptop bag.
Extra protection sebab taknak laptop calar balar.

External Hard Disk Protective Case.
Saya berkenan dengan yang ini sebab dia berzip, hard cover, ada banyak
kompartment jadi saya boleh letak pendrive sekali.

Ada tak sesape nak bagi hadiah 2 benda ni kat saya???  (Muka penuh harapan sambil mata terkelip-kelip).  ^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *