I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, November 21, 2012

Myself @ 31 weeks Pregnancy

Gambar ni saya ambil lepas ofis hour. Lepas sembahyang Asar, saya ambil gambar pastu tido kat surau ofis sampailah waktu Maghrib.

Kenapa?

Sebab saya penat sangat, kaki pun sakit, rasa letih sampai tak larat nak drive balik rumah. Huhuhu...

Dari pandangan atas : Nampak macam "tajam" pulak perut I yang comel ni.

Dari pandangan tepi : Another 9 weeks to go! 

Ya Allah, permudahkanlah kehamilanku dan permudahkan jua kelahiran anakku nanti. Amin Ya Rabbal 'Alamin...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *