I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, November 5, 2012

Milk Storage Organizer Untuk Simpan Susu Ibu Perahan

Bagi mommies yang nak jimat space dalam peti sejuk atau freezer untuk simpan susu ibu perahan (breastmilk), boleh simpan susu dalam storage bag (saya suka panggil - simpan dalam peket-peket).

Bila dah ada banyak peket-peket, takkanlah nak susun sekeping sekeping dalam freezer tu kan.

Jadinya, mommies boleh simpan dalam Milk Storage Organizer supaya nampak ebih kemas dan teratur.

Contoh gambar macam kat bawah ni :

Milk Storage Organizer brand the First Years
Harganya RM59.90 dapat satu organizer dengan penutupnya sekali, pastu dapat free 2 peket (tapi saya dah lupa 2 peket tu berapa oz punya).

Sekali tengok macam tempat letak name card kat ofis tu pulak. Hehehe...

Saya plan nak beli organizer ni bila saya dah beli peket-peket tu nanti. ^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *