I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Tuesday, November 6, 2012

Kelly Nursing Bra Yang Super Duper Selesa

Hasil outing yang lepas di Fab Mom, saya beli 2 helai Kelly Nursing Bra. Yahoooo!!!

Kelly Nursing Bra brand Fabulous Mom (no wire)

Selesa sangat pakai nursing bra ni dan yang pastinya akan memudahkan saya nak bf baby nanti sebab hanya perlu buka ketip (klip) kat belah kiri atau belah kanan je, then terus boleh susukan baby. ^_^

Bayangkanlah, dulu time bf Haziq, saya langsung tak tahu pasal nursing bra ni. Takde ilmu. Jadi setiap kali nak bf Haziq, kena buka normal bra tu selak ke atas. Hampeh betul. Tapi, itulah namanya belajar daripada pengalaman. Kui kui kui...

Nursing bra ni harganya RM39.90 setiap satu. Tapi sekarang ni ada promotion, bra yang kiri tu ada 30% diskaun, yang kanan gambar love love tu ada 20% diskaun. Memang berbaloi-baloi.

Fikir punya fikir, nak kena ada berapa helai ye nursing bra ni?

My hubby cakap, sekurang-kurangnya kena ada 4 helai, so nanti beli lagi 2 helai lah katanya.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Mmm...4 helai tu cukup ke? Apa pendapat mommies sekalian?


3 comments:

Cik (Puan) Fizza Lovalova said...

thanks for the info n review. tak tahu nak beli nursing bra brand ape. so dah tau Kelly ni best, decide nak beli Kelly je laa :)

Uni said...

Hai Fizza Lovalova, saya suka Kelly nursing bra ni sebab ia sangat selesa dan melindungi miss b saya. just nampak miss n je untuk susukan baby. So far, saya lum pernah cuba brand lain, jadi pada saya, Kelly ni jugak yang terbaik. :)

apple_lady said...

boleh singgah blog saya untuk beli bra kelly promotion..

http://applelady87.blogspot.com/2013/06/fabulous-mom-bra-promotion.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *