I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, November 19, 2012

Blogger Yang Paling Banyak Komen di Blog Saya?

Blog ni baru je setahun sebulan jagung, tapi dah berangan nak ada ramai orang komen kat blog ye. Hehehehe... Malu i...

Tadi saya baru je install satu widget - namanya Top Commentators. Bila install widget ni, saya dapat mengetahui siapa pengomen terbanyak di blog saya.

Memandangkan blog saya ni masih baru, jadi jumlah pengomen tidaklah begitu ramai. Apatah lagi, saya pun belum begitu aktif berblogwalking dan meninggalkan komen di blog rakan-rakan blogger yang lain.

In Syaa Allah, sedikit demi sedikit saya akan lebih aktif dalam dunia blogging selepas ini. ^_^

Kalau nak tengok contoh widget yang saya dah install tu, boleh tengok di right side bar blog saya ni.  Dan Kak Fiza adalah pengomen terbanyak setakat ni. Hip hip hoooreeyyy!! ^_^

Nak install widget Top Commentators ni jugak? Boleh.... sila rujuk tutorialnya kat SINI ye.

2 comments:

fiza said...

Alaaaaa...jgn lah panggil kakak, saya muda lagi tau...ekekeke...

Biasanya dgn komen ni lah hubungan kita boleh jadi rapat walaupon tak pernah bersua muka. Komen sebagai pengantara ☺☺

Uni said...

Oh ye eh..sy tgk kat blog dah ada 3 orang anak, tu yg sy terus panggil akak tu...hehehe...

Kalau macam tu, mulai sekarang saya panggil Fiza je. Ok tak? :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *