I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Thursday, October 18, 2012

Masih di Sini

Tengok jam dah pukul 7.05 pm. Saya masih di sini, di ofis, menyiapkan kerja-kerja yang tak mungkin akan habis selagi saya memilih untuk terus bekerja di sini. ^_^

Kalau ikutkan, hari ni saya rasa letih sangat-sangat, kaki pun dah start rasa sakit dan lenguh sebab kandungan pun semakin membesar, dah 28 weeks sekarang ni. Rasa macam nak terus je balik lepas working hours tadi, tapi memikirkan kerja yang bertimbun ni, kenalah stayback jugak. Itupun saya limit sampai pukul 8 pm je, lepas tu saya nak balik.

Sambil buat kerja, saya dapat rasa baby sangat aktif kat dalam ni. Dapat rasa semua pergerakan baby,  thanks sayang teman Mama buat kerja...

p/s : Nak tengok Saiful Nita malam nanti. ^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *