I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, October 31, 2012

Kenapa Atas Meja?

Asyiknya menunaikan "hajat terpendam" sambil
tengok kartun kegemaran
Kenapa atas meja, sayang?

Sebab selesa ye, ada kipas berangin-angin, ada siaran kartun kegemaran kat tv, meja pun kukuh ye..

Mama tergelak sorang-sorang tengok Haziq beraksi macam ni dan pada masa yang sama Mama happy jugak sebab Haziq dah pandai mencangkung bila nak menunaikan "hajat terpendam".

Tapi satu je pesan Mama, jangan buat macam ni kat umah mak atau kat umah orang lain, itu kurang sopan namanye ye sayang.

Kalau kat rumah kita, Mama tak kisah.

Mama sayang Haziq, selamanya.... ^_^

3 comments:

fiza said...

Ekekeke...atas meja pon boleh yer.

Uni said...

tinggi sikit...baru sama level dengan tv...hihihi...

izzeyda said...

dia rasa baru selesa tengok tv.. sama paras ngan mata.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *