I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, September 12, 2012

Happy Birthday To Me... Again?

Guess what? Hari ini saya pergi collect hadiah birthday dari company saya. Bunyi macam grand sangat hadiah tu kan. Apa benda lah tu yek?

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Taraaaaa!! Inilah hadiahnya!


50 hengget hoccay!! Kalau difikir-fikirkan, nilai ini taklah begitu besar, tapi walau apapun saya tetap bersyukur dan berterima kasih. Yang penting, dapat jugak hadiah kan!

Masuk tahun ini cukup 3 kali saya dapat hadiah birthday ni daripada company. Kalau ikutkan, masa tahun pertama tu boleh dapat, tapi masa tu saya belum confirm lagi, jadi tak dapatlah duit RM50 ni. Saya dah ada perancangan untuk duit ni, yang penting duit ini bukan untuk kegunaan diri saya sendiri, sebaliknya saya nak belikan sesuatu untuk seseorang.

Mmmm...untuk siapa tu ye? ^_^


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *