I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, August 15, 2012

Happy Birthday to Ahmad Haziq Hafiz (2 years) 15-Aug-2012

Ahmad Haziq Hafiz

Date of Birth : 15 August 2010

Time : 3.34 am

HSI, JB

Happy Birthday to you,
Happy Birthday to you,
Happy Birthday to Haziq Sayang,
Happy Birthday to you....... Fuuuuuuuuuu (tiup lilin sampai padam) *Clap*Clap*Clap*

Pejam celik pejam celik hari ini Haziq dah berusia genap 2 tahun,
Cepat sungguh masa berlalu sayang,
Mama sentiasa rindukan setiap detik bersama Haziq,
Sentiasa teringat-ingat walau di mana jua Mama berada.

Kenapa Mama teringat-ingat?
Sebab Haziq dah pandai cakap "Sayang Mama" dan dakap Mama dan siap tepuk-tepuk belakang Mama,
Sebab Haziq dah pandai kiss tangan Mama, pipi Mama, dahi Mama,
Dan setiap ciuman dan pelukan Haziq buat Mama rasa begitu bahagia,
Sebab Haziq dah pandai cakap "Ayu...Mi" kat Mama, maknanya "I Love You, You Love Me" versi Haziq sendiri,
Sebab Haziq suka peluk Mama dari belakang,
Sebab Haziq suka senyum setiap masa,
Sebab Haziq dah start nak bercakap macam orang dewasa,
Sebab Haziq pandai kerut-kerut muka dan buat-buat mengeluh bila Mama tak tak faham apa Haziq cakap,
Sebab Haziq sentiasa tanya apa Mama buat,
Kerana itulah Mama sentiasa teringat-ingat dan tak pernah lupa...

Setiap hari yang Mama lalui, Mama jadi lebih bersemangat kerana Haziq,
Sebagai seorang insan biasa, dulu Mama mudah give up bila berdepan kesukaran hidup,
Tapi sejak Allah kurniakan Haziq dalam hidup Mama, Mama tak tau mana pergi dah rasa give up tu, seolah-olah dah hilang dari hidup Mama,
Yang ada kini adalah semangat juang yang sentiasa membara dalam hati dan jiwa Mama,
Semangat untuk memberikan segala yang terbaik untuk Haziq dunia dan akhirat,
Semangat untuk terus bangkit sekiranya rebah,
Semangat untuk terus menyintai dan menyayangi Haziq sampai bila-bila....

Haziq, terima kasih sayang kerana hadir dalam hidup Mama,
Dan buat Mama sentiasa tersenyum setiap hari,
Terima kasih kerana beri Mama kekuatan untuk menghadapi hari-hari mendatang,
Mama sayang Haziq... Sayang sangat....

Selamat Hari Jadi Haziq sayang,
Semoga Allah memanjangkan umurmu, merahmatimu dan mengurniakan segala yang terbaik di dunia dan di akhirat untukmu sayang...

Love you so much Haziq sayang,

From,
Mama

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *