I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Monday, May 7, 2012

Pertama Kali Buat Header Blog

Yippie!!! Hari ini saya telah berjaya mencabar diri saya untuk membuat satu perkara yang selama ini saya rasa susah untuk dibuat ----> Buat Header Blog Sendiri.

Rupanya, senang saja caranya. Tak perlu susah-susah nak download atau install apa-apa software, cukup hanya dengan menggunakan Power Point, boleh je buat header blog. Hihihi..itulah belum cuba belum tahu kan?

Nak buat header, caranya lebih kurang sama macam nak buat watermark. Kalau nak lagi cantik, boleh sketch dan buat design sendiri, tapi saya takda masa lah nak buat detail macam tu. Pada saya, kalau guna gambar rasa lagi real. Betul tak? ^_^

ME : Happy mode.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *