I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Friday, April 27, 2012

Pink Lover

Dulu saya suka red kaler.

Kemudian saya suka green kaler.

Lepas tu saya suka pink kaler.

Kekal sehingga hari ini.

Ada barang yang saya beli sebab ia berwarna pink. Ada barang yang saya beli sebab saya memang nak beli barang tu, dan secara kebetulan ia berwarna pink.

Kat bawah ni contoh gambar barang-barang saya yang berwarna pink. Bukan ini saja, ada lagi macam laptop, mouse pad, USB port, pen drive, stapler, gayung dan lain-lain lagi, tapi tak sempat nak ambil gambar kesemuanya.

Pencil n paper clip - guna kat ofis

Bekas makanan & botol air - guna kat umah & masa jalan-jalan. Untuk pegi ofis, botol besar sikit warna lain.


Buku catatan kat ofis. Yang nombor 3 dari kiri tu buku catatan personal yang sentiasa ada dalam handbag.

Cekak rambut dan beg skincare. Suka suka suka!! Ngeee~~~

Floss & berus gigi. Harus pink! :)

Barang-barang Haziq. Yang ini kebetulan semuanya kaler pink. :)

ME : Pink makes me happy.. ^_^

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *