I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Wednesday, September 7, 2011

Happy Birthday to Me Today

Happy Birthday to me,
Happy Birthday to me,
Happy Birthday, Happy Birthday,
Happy Birthday to me... :D


7 September 2011

Hari ini adalah hari ulangtahun saya yang ke..... tuttt... (maaf, umur adalah rahsia! hehe..)

Ucapan?? Ala...tak reti la bab2 kene bagi ucapan ni...

Saya buat ucapan ringkas je la ye... (yeke ringkas? macam panjang berjela je...hik hik hik..)

Happy Birthday to me, also Happy Birthday to my MAMA,
Ma, terima kasih sebab Mama kuat mengharungi kesakitan untuk melahirkan Uni,
Terima kasih di atas segala pengorbanan dan jasa Mama,
Semuanya takkan termampu untuk Uni balas,
UNI SAYANG MAMA SGT2...

Happy birthday to me, also Happy Birthday to my ABAH,
Cepat tul Abah wish birthday Uni, mase tu baru 04/09/11, hihihi...tapi Uni suke sbb Abah ingat birthday Uni,
Abah orang pertama yang bagi Uni hadiah tahun ni,
Tapi Uni lum buka lagi hadiah tu, nanti Uni buka lepas balik keje nanti ye,
Thanks a lot Abah, I Love You..

Last but not least, thank you very much to my Abg,
Abg kejut B bangun & bisik "Happy Birthday Sayang...I Love You So Much" & kiss me,
B pelik apsal Abg bangun cepat sgt pagi ni,
Lepas tu muka segar bugar dan ceria pulak dalam gelap2 tu,
Rupa2nya Abg bangun awal sebab nak tulis birthday card utk B,
Waaaa...so sweet... terharu sangat rasanya...
I Love You Too Sayang, Soooooooo Muchhhhhh....

Terima kasih kepada semua yang menyayangi saya, bahagia sangat rasanye.... ^_^


6 comments:


SCLover said...
UNI..h/bday to U... :-)
Aku Ibu Muda said...
happy beday uni... esok turn beday sy pulak...hehe
fatten said...
happt birthday...
SyAz n HaNi said...
hepi bufday...
ashikin said...
Kak Uni, Sowie br online...so Happy Belated Birthday to U... May Allah Bless u and ur Family... Panjang Umor and Murah Rezeki...
UNI said...
to all, thank you very much! really appreciate all ur wishes..mmuaahhh... :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Kedai Vitamin Bandar Seri Alam :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *