I Love My Followers

Blog ini adalah blog peribadi yang berkisar tentang kehidupan seperti usaha untuk hamil, kehamilan, kelahiran, penjagaan semasa pantang, penjagaan dan pendidikan anak, kesihatan dan kecantikan, keibubapaan dan perkahwinan.
Topik-topik lain juga ada mengikut keselesaan penulis.

Thursday, August 4, 2011

24 Hours A Day 7 Days A Week

I am busy, that's what I want to say...


Macamana saya boleh jadi busy? Sebabnya senior saya telah meletakkan jawatan dan saya kene buat keje2 saya ditambah pulak dengan keje2 dia. NO REPLACEMENT, hoccayy!!



Semua benda urgent, itu urgent ini urgent rase macam tak cukup tangan nak buat semua tu. Semuanya keje yang kene perah otak. Mmm...bulan puasa pulak tu, memang kene banyakkan sabarrrrrrrr.....

Tapi sesibuk mana pun saya dengan urusan kerja yang tak habis2 (sebab saya masih setia bekerja) dan juga urusan peribadi (my hubby, my baby, my home, my felt craft, my reading) saya sentiasa ingat satu perkara ni :


Ya Allah Ya Tuhanku, Kau permudahkanlah segala urusanku dunia dan akhirat. Amin Ya Rabbal 'Alamin..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Like Page Superb Vitamin For Life :)

Like Page Love Natuwrel :)

Hubungi Saya

Name

Email *

Message *